Porin Fortnite-pedofiili on vapautettu tutkintavankeudesta - poliisi epäilee kahdeksan alaikäisen pojan joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi - Satakunta - Satakunnan Kansa

Porin Fortnite-pedofiili on taas vapaalla jalalla – näin kävi, kun käräjäoikeus viimeksi päästi 49-vuotiaan miehen vapaaksi ehdottomasta tuomiosta huolimatta

Poliisi on saanut lähes valmiiksi rikostutkinnan, jossa aiemmin muun muassa lapsen raiskauksesta tuomittua sarjahyväksikäyttäjää epäillään lasten houkuttelusta suosikkipeli Fortniten avulla.

Fortnite-pedofiilina tunnettu porilaisiin lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäilty mies on vapautunut tutkintavankeudesta. Kuvituskuva. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen.

12.11.2019 6:00

Pori

Helmikuussa paljastunut epäilty useisiin porilaisiin lapsiin kohdistunut seksuaalirikosten vyyhti on saatu tutkittua lähes valmiiksi Porin poliisiaseman lapsirikostutkintaryhmässä.

Kyse on paljon kohua herättäneestä niin sanotun Fortnite-pedofiilin rikosepäilystä. 49-vuotiaan espoolaisen miehen epäillään lähettäneen seksuaalisävytteisiä viestejä alaikäisille lapsille erittäin suositun Fortnite-pelin sekä sosiaalisen median sovellusten Whatsappin ja Instagramin välityksellä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos