Ammuskelun keskipisteeksi joutuneen ravintola Jolenen omistaja ei aio lannistua yhden ihmisen hölmöilystä – ”Pikkaisen on pelko siitä, mitä ihmiset ajattelevat” - Satakunta - Satakunnan Kansa

Ammuskelun keskipisteeksi joutuneen ravintola Jolenen omistaja ei aio lannistua yhden ihmisen hölmöilystä – ”Pikkaisen on pelko siitä, mitä ihmiset ajattelevat”

Ravintola Jolenen omistaja kertoo, että paikalla aikaisemmin olleen ravintolan maine oli tiedossa, mutta yhtiössä luotettiin siihen, että sillä ei olisi väliä, kunhan tekee asiat oikein. Hänen mukaansa asiakaskunta on vaihtunut Wanhan Koneran ajoista.

Jolenen taustayhtiö ei ole antanut mahtikäskyä ravintolan auki pitämisestä tai sulkemisesta, sanoo yhtiön osakas Santtu Kankkunen.­

12.10.2019 14:39 | Päivitetty 12.10.2019 15:55

Pori

Lauantaina aamupäivällä porilaisessa karaokeravintola Jolenessa on perinteinen toisen päivän tunnelma. Asiakkaita on silmämääräisesti arvioiden parikymmentä. Kolmen euron tuoppi vaihtaa omistajaa ja tasainen puheensorina täyttää tilan.

Ravintolan edessä ammuttiin

Porilaisen ravintola Jolenen edessä ammuttiin neljä laukausta perjantaina illalla hieman kello kahdeksan jälkeen.

Silminnäkijähavaintojen mukaan uhreja oli yksi. Kolme laukausta olisi osunut jalan alueelle ja yksi keskivartaloon.

Yksi ihminen kannettiin tapahtumapaikalta paareilla ambulanssiin. Hänet vietiin sairaalaan, eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisi otti kiinni ampujan, joka ei tehnyt vastarintaa. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Ravintola suljettiin välittömästi ampumisen jälkeen. Ketään ei parin tunnin aikana päästetty sisään eikä ulos.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?