Lauri Turtola aloitti pelastusharjoitusalueen kehittämisen. Toimittaja testasi savususkellus-elämyksen. - Satakunta - Satakunnan Kansa

Lauri Turtola vaihtoi Yyterin virkistyshotellin pelastusharjoitusalueen kehittämiseen – ensi töikseen mies passitti SK:n toimittajan palavaan konttiin savusukellus-elämykselle

Länsi-Suomen pelastusharjoitusalueella koulutetaan niin pelastusalan ammattilaisia kuin vapaaehtoisiakin, mutta nyt on mahdollista myös yritysten tai yksityisten ryhmien päästä kokeilemaan savusukellus-elämystä palavan kontin sisällä. Satakunnan Kansan toimittaja Anne Nikka (keskellä) kävi savusukeltamassa yhdessä Kanta-Porin paloaseman palomiesten kanssa.

3.7.2019 7:00 | Päivitetty 3.7.2019 9:29

Pori

Kun Yyterin virkistyshotellin toimitusjohtaja Lauri Turtola jätti huhtikuussa tehtävänsä reilun vuoden jälkeen, kukaan ei tiennyt minne mies suuntaa seuraavaksi. Ei edes hän itse.

– Ei minulla ollut silloin mitään tiedossa, kun hyppäsin aika lyhyen miettimisen jälkeen tyhjän päälle. Hetken aikaa pohdin, että millähän sitä eläisi, mutta toisaalta yhtä lyhyen aikaa mietin aikoinaan Kirjakaupan perustamista tai Yyterin toimitusjohtajaksi ryhtymistä, Turtola kertoo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: