Keskustapuolue on historiansa pahimmassa kriisissä ja se vetää myös Eeva Kallin mietteliääksi: ”Olen minä miettinyt vaalitulosten jälkeen, voiko tällainen maltillinen liike pärjätä” - Satakunta - Satakunnan Kansa

Keskustapuolue on historiansa pahimmassa kriisissä ja se vetää myös Eeva Kallin mietteliääksi: ”Olen minä miettinyt vaalitulosten jälkeen, voiko tällainen maltillinen liike pärjätä”

Satakuntalaiset keskustavaikuttajat kokevat, että puolue on jäänyt ääripäiden puristukseen. Eduskuntaan keväällä noussut Eeva Kalli haluaa, että kannatuskuoppaan vajonnut keskusta on tavallisten ihmisten puolue. Siis sellaisten kansalaisten, jotka eivät nukkumaan mennessään mieti ensimmäisenä ilmastonmuutosta tai maahanmuuttoa, vaan ihan tavallisia arjen asioita.

Keskustan Eeva Kalli peittosi vuoden 2018 tuloillaan muut Satakunnan nykyiset kansanedustajat.

10.8.2019 5:00

Kuka pelastaisi keskustapuolueen? On kysymys, jota kysytään säännöllisin väliajoin.

Joko käy niin kuin on kuluneina vuosikymmeninä odotettu – keskustasta tulee yleiseurooppalaiseen tapaan vajaan kymmenen prosentin marginaalipuolue?

Puheenjohtajavaaliin valmistautuvassa puolueessa mietitään nyt kuumeisesti, miten saada kansalaisten luottamus takaisin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos