Porin ex-pomo paljastaa, kuinka karua on kaupungintalon arki: Virkamiehet linnoittautuvat peloissaan työhuoneisiinsa ja avi ravaa tarkastuskäynneillä – ”He ovat kuohittuja”

Aluetutkija Timo Aro lataa suorat sanat Porin johtamisongelmasta: ”Meillä pitäisi olla kaikkien kaupunkilaisten johtaja.” Hänen mukaansa Pori alisuorittaa jatkuvasti muihin kaupunkeihin verrattuna, mutta ongelmia tunnusteta. Porilta puuttuu suunta ja päättäjien energia menee pikkuasioista nahisteluun.  ” Erityisen pahalta Porin tilanne tuntuu, kun olen nähnyt, miten muualla on katse tulevaisuudessa”, Aro sanoo.

Porin kaupungin kehittämispäällikön tehtävästä irtisanoutunut Timo Aro sanoo, että kaupungin ylin johto sulkee työyhteisön ulkopuolelle ne, jotka uskaltautuvat esittämään mitään kritiikkiä.

5.5.2019 19:55 | Päivitetty 5.5.2019 19:59

Porin vanhat valtarakenteet pitäisi ravistella riekaleiksi. Muuten kaupunki kuihtuu. Tätä mieltä on Porin kehittämispäällikön tehtävästä toissa viikolla irtisanoutunut aluetutkija Timo Aro.

Aro viittaa tuoreimpaan tutkimukseensa 23 suurimman kaupungin ja maakuntakeskuksen taloudellisesta iskukyvystä. Porin sijoitus (21.) Kotkan ja Kouvolan välillä ei ole mairitteleva.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut