1 000 työhaluista hoitajaa, 56 vakituista työpaikkaa – lähihoitaja Susanna Vehmanen on tehnyt koko uransa pätkätöitä, ja se on saanut hänet miettimään alanvaihtoa - Satakunta - Satakunnan Kansa

1 000 työhaluista hoitajaa, 56 vakituista työpaikkaa – lähihoitaja Susanna Vehmanen on tehnyt koko uransa pätkätöitä, ja se on saanut hänet miettimään alanvaihtoa

Susanna Vehmanen on tehnyt erilaisia sijaisuuksia ja pätkiä jo liki 10 vuoden ajan sen jälkeen, kun valmistui lähihoitajaksi. Satakunnassa saattaa olla pulaa lyhytaikaisista sijaisista, mutta vakituisia hoitoalan työpaikkoja on auki niukasti ja hakijoita on paljon.

25.2.2019 19:58

Kun Susanna Vehmanen, 42, kolmikymppisenä hakeutui opiskelemaan lähihoitajaksi, yksi syy oli se, että hoitoalan mainostettiin olevan hyvin työllistävä. Hän oli aiemmin tehnyt vuosia töitä kaupan alalla.

Alku vaikuttikin lupaavalta, sillä Vehmanen pääsi jo opintojen loppuvaiheessa tekemään sijaisuuksia vammaistenhoidossa. Hän ei vain arvannut, että vielä liki 10 vuotta valmistumisen jälkeenkin työ koostuisi pätkistä ja tuurauksista.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: