Pienten lasten isä Jarkko Kangas kärsii unettomuudesta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Jarkko Kankaan, 33, makuuhuoneen ikkunat on teipattu umpeen jätesäkeillä – Nyt hän kertoo, millaista on kärsiä unettomuudesta ja pyörittää arkea kahden pienen lapsen isänä: ”Ajattelen, ettei tämä voi loputtomiin kestää”

Pomarkkulainen Jarkko Kangas valvoo joka neljäs vuorokausi 40 tuntia putkeen. Unettomuus on yleisimmillään kesäaikaan. Unitutkija kertoo, mikä auttaa, kun valo ja lämpö valvottavat.

Jarkko Kangas on työstänyt uniongelmiaan ja pystyy nykyään elämään niiden kanssa paremmin kuin ennen. – Kaikille unettomuudesta kärsiville annan sellaisen vinkin, että kannattaa vetää käsijarrusta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Vaihtoehtoja unettomuuden hoitoon varmasti löytyy.­

28.6.2020 9:00

Pomarkku

Omakotitalon nurkalle on parkeerattu vihreä polkutraktori. Kun 3-vuotias Jenny Kangas haluaa ajelulle, isä Jarkko Kangas lähtee mukaan leikkiin, vaikka väsyttää.

Pomarkkulaista Jarkko Kangasta väsyttää usein, sillä hän valvoo joka neljäs vuorokausi 40 tuntia putkeen. Työvuorojen jälkeen unet jäävät usein katkonaisiksi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?