Oletko kyllästynyt asuntosi nurkkiin kertyviin lehtipinoihin, säilyketölkkeihin, lasipurkkeihin ja muovipakkauksiin? – Tässä on helppo ratkaisu ongelmaasi

Omakotitaloissa ja pienissä taloyhtiöissä ei useinkaan löydy omasta pihasta kattavaa jäteastiavalikoimaa. Tarkan kierrättäjän on lajiteltava muun muassa paperi, lasi ja metalli erilleen sekajätteestä ja kiikutettava ne hyötyjätepisteelle.

Uudellakoivistolla omakotitalossa asuva Jari Hohtari asioi Länsi-Porin Prisman kierrätyspisteellä. Hohtari sanoo, että kierrätettävien jätteiden välivarastoinnissa on oma hommansa. Jätteet kuitenkin kulkeutuvat kierrätyspisteelle samalla, kun käy kaupassa ruokaostoksilla.

5.7.2019 7:00

Pori

Monet omakotitalossa ja pienkerrostalossa asuvat lajittelijat pystyvät samaistumaan tilanteeseen, jossa nurkissa pyörii lajiteltuja jätteitä odottamassa seuraavaa kauppareissua ja lähimmällä jätepisteellä piipahtamista. Useat tuskailevat myös säilytystilan kanssa ja miettivät hikikarpalot otsalta valuen roskiskaapin laajentamista vähintään kaksinkertaiseksi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut