Hotelli, hyvä ravintola, irtiotto arjesta: uusperheen äidin ja isän oma aika vaatii nokkeluutta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Uupuminen opetti Jenni ja Tuomas Pereen pysähtymään arjessa – unelmaprojekti Eurassa vei rahat ja yhden haaveen, mutta joskus on vain kokeiltava: ”Hyvä parisuhdekaan ei ole jatkuvaa juhlaa”

Uupuminen opetti Jenni ja Tuomas Pereen painamaan arjessa pause-nappulaa, jos kahdenkeskisestä ajasta on yli kuukausi. Vastuuton nautiskelu ei silti ole helppoa. Seitsenhenkinen uusperhe ja yhteinen yritys pitävät huolen siitä, että lapset ja työ pysyvät keskustelujen vakioaiheina.

Tuomas ja Jenni Pere ovat olleet yhdessä 12 vuotta. Heidän parisuhteensa liimaa ovat yhteiset kokemukset, huumori ja esimerkiksi kotitöissä perinteiset sukupuoliroolit. – Minun ei tarvitse nousta barrikaadeille sen takia, että olen nainen ja lajittelen pyykkiä, Jenni huomauttaa.

21.4.2019 20:53 | Päivitetty 21.4.2019 21:55

Silloin ei tunnettu Tinderiä. Tahoillaan eronneet Jenni ja Tuomas Pere surffasivat Suomi24:ssä kunnes kolahti: hauskan oloinen heppu, nainen kuin keijukainen, jutuissa sama taajuus. Kohtaamisesta on kaksitoista vuotta.

– Hämmästelen yhä sitä, että rouvani korvat ovat oikeat. Ne eivät olekaan sellaiset Taru sormusten herrasta -haltijan korvat, Tuomas Pere sanoo ja oikaisee oletuksen: ei, korviin hän ihastunut. Kyllä syy oli taikapöly.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos