Yrittäjä Sami Aro järkyttyi, kun harjoitteluun tullut kolmannen vuoden opiskelija ei ymmärtänyt lämpöpumpuista mitään – "Olen äärimmäisen huolestunut suomalaisesta osaamisesta" - Satakunta - Satakunnan Kansa

Yrittäjä Sami Aro järkyttyi, kun harjoitteluun tullut kolmannen vuoden opiskelija ei ymmärtänyt lämpöpumpuista mitään – "Olen äärimmäisen huolestunut suomalaisesta osaamisesta"

LVI-Energiakeskus Aron yrittäjä Sami Aro on opettanut talotekniikan opiskelija Eero Syrjäselle lämpöpumppujen toiminnan perusteista saakka, mutta kokee olevansa opettajana täysin amatööri.

9.3.2019 18:54 | Päivitetty 9.3.2019 19:15

Teollisuushallin keskellä on fläppitaulu, jonka avulla nakkilalaisen LVI-Energiakeskus Aron yrittäjä Sami Aro on opettanut lämpöpumpun toimintaperiaatetta koulutussopimusjaksolla olevalle ulvilalaiselle Eero Syrjäselle.

18-vuotias Syrjänen opiskelee Winnovassa kolmatta vuotta talotekniikan perustutkintoa, ja hänen on määrä valmistua tämän vuoden keväällä. Siitä, miten lämpöpumppu toimii, hänellä ei omien sanojensa mukaan ollut ennen koulutussopimusjaksoa aavistustakaan. Aro on tilanteesta järkyttynyt.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: