Palin ja Satakunnan Osuuskauppa aloittavat yt-neuvottelut - Satakunta - Satakunnan Kansa

Palin ja Satakunnan Osuuskauppa aloittavat yt-neuvottelut – koskevat 13:a työntekijää

Palin Oy:ssä on annettu eilen maanantaina neuvotteluesitys, joiden pohjalta aloitetaan yt-neuvottelut.

26.2.2019 14:17 | Päivitetty 26.2.2019 15:42

Palin Oy:ssä on annettu eilen maanantaina ja Satakunnan Osuuskaupassa tänään tiistaina neuvotteluesitykset, joiden pohjalta aloitetaan yt-neuvottelut.

Palin harkitsee autosihteeripalvelujen ja teknisen palvelun assistentin tehtävien järjestämistä uudelleen tavalla, joka voi toteutuessaan vaikuttaa henkilöstöön. Toimien taustalla on työnantajan toiminnan organisoiminen uudelleen.

Palinin toimitusjohtaja Juha Sormunen kertoo, että yt-neuvottelut koskevat seitsemää työntekijää.

–Hankittiin Satakunnan autotalo marraskuussa ja siinä on päällekkäisiä toimintoja. Niitä koitetaan järkeistää, Sormunen sanoo.

Lue lisää:

AutoPalin ostaa Satakunnan Autotalon – "Tässä kaupassa tärkeä elementti on myös se, että saamme haltuumme erinomaisen liiketontin"

Satakunnan Osuuskauppa harkitsee konttorin taloustoimintojen, HR:n ja palkanlaskennan toimintojen järjestämistä uudelleen. Toteutuessaan tämä voi vaikuttaa henkilöstöön.

Harkittavan päätöksen perusteena ovat sekä S-ryhmätasoiset että osuuskauppatasoiset toimintojen tehostamis- ja uudelleenkohdistamistarpeet. Edellä mainituista syistä johtuen työnantaja harkitsee kyseisten toimintojen organisoimista uudelleen.

Satakunnan osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa sanoo, että työt voivat loppua enimmillään kuudelta henkilöltä. Neuvottelut alkavat maaliskuun 5. päivä. Tämän enempää hän ei halua avata neuvotteluiden taustoja.

Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran yt-neuvotteluiden päätyttyä.

Uutista oikaistu: Palinin neuvottelut koskevat 7:ää työntekijää.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: