WKND Festivals on eri linjoilla Räsäsen kanssa RMJ:n tilanteesta - Satakunta - Satakunnan Kansa

WKND Festivals on eri linjoilla Räsäsen kanssa RMJ:n tilanteesta

RHJ:n päälavalla nähdään juhannusaattona musiikkiesitysten lisäksi myös häät.

24.8.2017 13:55

Raumanmeren juhannusjuhlien 2017 järjestäjäorganisaatio WKND Festivals Oy torjuu yhtiöstä julkisuudessa ja Satakunnan Kansan artikkeleissa esitettyjä väitteitä.

–Satakunnan Kansan artikkelissa Riku Räsänen väittää, että ”neuvotteluyhteyttä WKND Festivalsin kanssa ei ole onnistuttu yrityksistä huolimatta saamaan." Tämä on väite joka ei pidä paikkansa, yhtiö ja promoottori Hardi Loog toteavat.

–Lisäksi Räsänen kertoi olevansa tyytymätön menneiden juhannusjuhlien käytännön järjestelyihin ja viestintään. Tämä on perustelematon väite, jonka totuusarvo ei pidä paikkansa. Viimeksi tällä viikolla Rauman kaupungin edustaja kehui Länsi-Suomi-lehden haastattelussa festivaalin toimintaa sanomalla, että ”kaupungin näkökulmasta festivaalit ovat toimineet hyvin”.

Räsäsen haastattelussa kirjoitettiin myös Raumanmeren Juhannuksen tavaramerkistä ja viitattiin siihen, että Raumanmeren Juhannus on kirjattu Suomen Elämyspalvelu Oy:n aputoiminimeksi.

–WKND Festivalsilla on vahva käsitys siitä, että aputoiminimen omistus ei tässä tapauksessa oikeuta samannimisen festivaalin järjestämiseen vaan kyseisen nimen käyttöoikeus festivaalien yhteydessä on muulla taholla kuin Suomen Elämyspalvelu Oy:llä.

–WKND Festivals haluaa lisäksi tuoda julki, että kaikki sen yhteistyökumppanit ovat olleet tyytyväisiä yhtiön toimintaan Raumanmeren Juhannuksen yhteydessä kahtena viime vuotena.

Yhtiö kertoo suorittaneensa kaikki velvollisuutensa esimerkiksi Rauman kaupungin kanssa moitteetta.

–Lisäksi tapahtuma on saanut runsasta kiitosta kahden viime vuoden aikana niin yleisöltä ja medialta kuin ulkomaisilta ja kotimaisilta artisteilta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: