Näin voit lukea Satakunnan Kansaa Postin lakon aikana – Suurin osa saa lehtensä normaalisti

Maanantaina 11.11. alkanut Postin lakko ei vaikuta Satakunnan Kansan ilmestymiseen. Suurin osa tilaajista saa lehtensä normaalisti varhaisjakelussa.

7.11.2019 17:15 | Päivitetty 13.11.2019 15:14

Lehden jakelu aamuisin

Noin 90 prosenttia Satakunnan Kansan tilaajista saa lehden varhaisjakelussa. Lakko ei vaikuta varhaisjakeluun, joten kaikki sen piirissä olevat tilaajat saavat lehtensä tavalliseen tapaan Postin lakonkin aikana.

Postin päiväjakelussa olevat lehdet

Posti ei jaa lakon aikana päiväjakelussa olevia lehtiä. Postin päiväjakelussa on alle 10 prosenttia Satakunnan Kansan tilaajista.

Torstaista alkaen Satakunnan Kansaa jaetaan jokaisena viikonpäivänä niin kutsuttuihin yhteisnoutolaatikoihin, joista tilaajat voivat käydä noutamassa lehtensä. Muutos koskee asiakkaita, jotka saavat normaalisti lehtensä arkisin Postin päiväjakelussa ja viikonloppuisin Alma Manun yhteisnoutolaatikkojakelussa.

Postin lakon takia ilman lehtiä jääneet pystyvät lukemaan näköislehteä ja Satakunnan Kansan verkkosivuja. Uutiskirjeen avulla saat tärkeimmät otsikot suoraan sähköpostiisi. Voit tilata sen tästä.

Näköislehti

Näköislehti toimii tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea sekä Satakunnan Kansan verkkosivuilla että uutissovelluksesta. Tilaajille kuuluvat automaattisesti kaikki Satakunnan Kansan digitaaliset palvelut. Näköislehti vaatii kirjautumisen.

Satakunnan Kansan nettisivut

Postin lakko ei vaikuta millään tavalla satakunnankansa.fi-palvelun toimivuuteen. Uutiset päivittyvät nettisivuilla normaaliin tapaan.

Näin kirjaudut ja voit lukea näköislehteä netissä

Aloita satakunnankansa.fi-sivustolla kirjautuminen painamalla oikeassa yläreunassa olevaa nuolikuvaketta.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Kirjautuessasi palveluun voit valita itsellesi salasanan. Salasanaan tulee kahdeksan merkkiä. Mukana pitää olla vähintään yksi iso kirjain ja yksi numero.

Jos olet aiemmin luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut käyttäjätunnukseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun joko verkkopalvelun chat-palvelun kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 8102 (0,084 euroa/minuutti).

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden salasanan klikkaamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä. Täältä voit tilata sähköpostiisi uuden salasanan.

Näin lataat sovelluksen

Satakunnan Kansan digipalveluja voi käyttää myös erillisellä mobiilisovelluksella, joka toimii älypuhelimissa ja tableteissa.

Pääset lataamaan Satakunnan Kansan sovelluksen Android-laitteilla Play-kaupasta ja Iphonelle sekä Ipadille AppStoresta. Hakusana on ”Satakunnan”. Lataus on maksuton. Sisällöstä nautiskelu vaatii tilauksen.

Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin verkkosivuillekin. Jos et ole vielä luonut Satakunnan Kansan digitunnuksia, tarvitset tässä vaiheessa asiakasnumerosi.

Ongelmatilanteissa

Satakunnan Kansan asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa esimerkiksi verkkopalveluihin kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. Ohjeet ja yhteystiedot löydät täältä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut