Näin vaimonsa murhasta syytetty kertoi surmasta ja ajasta ennen sitä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Näin vaimonsa murhasta syytetty porilaisnainen kertoi oikeudessa surmayöstä ja ajasta ennen sitä – ”Ajattelin, että poltan koko asunnon, niin ei jää todisteita”

Puolisonsa murhasta syytetty 48-vuotias nainen halusi tulla kuulluksi maanantaina käräjäoikeuden käsittelyssä. Hän vastaili avoimesti syyttäjän ja oikeusavustajien kysymyksiin surmasta.

Vaimonsa murhasta syytetty porilaisnainen saapui Satakunnan käräjäoikeuden käsittelyyn vangittuna maanantaina.

22.6.2020 18:39

Pori

Vaimonsa murhasta syytetty 48-vuotias porilainen nainen (s. 1971) ei osoittanut maanantaina Satakunnan käräjäoikeuden istunnossa katumusta teostaan. Nainen halusi tulla kuulluksi käsittelyssä siitä huolimatta, että hänellä on syytettynä oikeus kieltäytyä kuulemisesta.

Naista syytetään vaimonsa murhasta

Poliisi alkoi tutkia torstaina 13. helmikuuta tehtyä epäiltyä henkirikosta tappona. Tapauksessa syytettynä on vuonna 1971 syntynyt porilainen nainen.

Nainen vangittiin todennäköisin syin taposta epäiltynä jo vajaan vuorokauden kuluttua torstaina 13. helmikuuta soitetusta hätäkeskuspuhelusta.

Uhrina menehtyi vuonna 1964 syntynyt nainen, joka oli syytetyn puoliso. Surma tapahtui uhrin asunnossa.

Poliisi epäili esitutkinnan päätteeksi naista murhasta, jollaisena se eteni syyttäjälle.

Satakunnan käräjäoikeus käsitteli tapausta 22. kesäkuuta.

Syyttäjä vaatii syytetylle naiselle elinkautista vankeusrangaistusta murhasta. Syyttäjän toissijaiset rangaistusvaatimukset ovat murhan yritys ja törkeä kuolemantuottamus.

Syytetyn puolustus katsoo, ettei murhan tunnusmerkistö täyty, ja että tapauksessa on kyse taposta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: