Ajokeli yhä huono – Tiet paikoin erittäin liukkaita

Satakunnan KansaPori

Ajokeli on Liikenneviraston mukaan huono valtateillä 2 ja 11 öisen jäätävän tihkun takia. Sivutiet saattavat olla hyvin liukkaita.

Raskas liikenne on ollut vaikeuksissa Satakunnan lisäksi koko Etelä-Suomessa. Ikaalisissa rekan perävaunu kaatui ojaan valtatiellä 3 Kilvakkalan kohdalla kello 3.28. Vetoauto jäi tielle ja haittaa liikennettä.

Valtatie 2:lla Satakunnan ja Varsinais-Suomen rajalla torstai-iltana kaatunut tukkirekka puolestaan saatiin raivattua tieltä aamuyön tunteina.

Varsinais-Suomen puolella Loimaalla sattui myöskin kaksi raskaan ajoneuvon ojaanajoa myöhään torstaina. Porin suuntaan matkalla olleet ajoneuvoyhdistelmät suistuivat ojaan kello 22.30 ja 23.10.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    juu ja sivukaduilla ei voi ajaa edes tuota kolmeakymppiä, kun ovat ”kivassa” kunnossa. Pahimmat tiet kun ovat ”sopivan” pyöreitä ja kun jään päällä on vielä vettä, niin soppa on valmis.

  • Nimetön

    Liukkaat paikat 😉

    Liukkaalla ei ajeta sitä nopeutta mitä liikennemerkki määrää!

    Liukkaalla voi joutua ajamaan jopa 30 km tuntinopeutta kun nopeampaa ei voi ajaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös