200 kuutiota kumirojua paloi roihuten Ekokorvessa

Kari Mankonen/Arkisto
200 kuutiota kumirojua paloi roihuten Ekokorvessa
Mikko KoivistoPori

Pelastuslaitos sammutti keskiviikkona aamupäivällä suurta tulipaloa Porin Ekokorventiellä. Päivystävän palomestarin mukaan kyseessä oli noin 200 kuutiota kumijätettä käsittävä kasa, joka oli syttynyt tuleen.

Palosta ei ollut haittaa ympäristölle, eikä tuli päässyt leviämään lähialueelle. Kukaan ei loukkaantunut. Palo on saatu hallintaan.

Pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen kello 10.46.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Eiköhän tuon kokoluokan kumipalosta taida nyt kuitenkin olla jonkinnäköistä haittaa ympäristölle. Vai voisiko jopa väittää, että siitä on hyötyä ja luonto kiittää? Olisiko parempi kenties ilmoittaa ”tulipalo ei ollut vaarassa levitä ympärillä olevaan metsään”, mutta että ei haittaa ympäristölle. Kuulostaa laiskalta ja erittäin tietämättömältä uutisoinnilta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio