177 kilometriä tunnissa valtatie 2:lla – Poliisi nappasi hurjastelijoita ja rattijuoppoja Porissa

Sakari MuurinenPori

Mies ajoi autolla hurjaa vauhtia valtatie 2:lla Porin honkaluodossa sunnuntaina aamuyöllä kello 3.50. Poliisi mittasi vuonna 1997 syntyneen ulkopaikkakuntalaisen miehen matkavauhdiksi 177 kilometriä tunnissa, kun tieosuuden rajoitus on 100 kilometriä tunnissa. Autossa oli lisäksi neljä matkustajaa. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Vuonna 1958 syntynyt porilainen mies ajoi veneellä tuhdissa humalassa Kokemäenjoella. Hän puhalsi tarkkuusalkometriin 1.21 milligrammaa litrassa, mikä vastaa noin 2,7:ää promillea. Vauhtia hänellä oli 37 kilometriä tunnissa, kun alueen rajoitus oli 10 kilometriä tunnissa.. Veneessä oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa ja sieltä puuttui sammutusvälineistö.

Myös Niittymaalla ajettiin ylinopeutta lauantaina kello 21.10. Poliisi mittasi vuonna 1998 syntyneen miehen vauhdiksi 119 kilometriä tunnissa valtatie 2:lla, kun nopeusrajoitus oli 60. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Mopo ja henkilöauto kolaroivat Vanhasahankadulla lauantaina kello 16.35. Mopoa kuljettanut vuonna 2000 syntynyt tyttö loukkasi kätensä ja jalkansa ja hänet vietiin sairaalaan. Vuonna 1995 syntynyt henkilöauton kuljettaja ei loukannut itseään.

Henkilöauto oli tulossa Vanhasahankatua etelän suunnasta ja kääntyi vasemmalle Componentan tehdasalueelle kun samanaikaisesti pohjoisen suunnasta tuli mopoilija. Kääntymässä ollut kuljettaja ei huomannut mopoilijaa, vaan kääntyi tämän eteen.. Mopo törmäsi auton oikeanpuoleiseen etukulmaan. Auto kärsi jonkinmoista vahinkoa ja mopo tuhoutui käyttökelvottomaksi.


Kommentit (1)

  • huoh

    Sillä tavalla. Taas on osattu viikonvaihteessa koko rahan edestä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio