Maailmalla tunnetuin vietnamilainen keitto on pho, jonka juju on sen liemessä.

Kunnianpalautus keitoille

Terveellinen annos, ravittu olo ja sopiva kylläisyys ilman ähkyä? Kokeile keittoja, joiden maut ponnistavat vietnamilaisesta keittiöstä. Vietnamissa keittojen asema on niin vahva, että paikalliset syövät niitä aamupalallakin.


Arkista ankeutta. Näiden sanojen ruokakirjailija Jonna Vormala kertoo kuvaavan sitä, mitä suomalaiset ajattelevat keitoista.

Useamman helsinkiläis­ravintolan markkinoinnista ja myynnistä vastaava Vormala harmittelee teoksessaan Keittokeittokirja (Otava 2022), miten kotitekoiset keitot ovat jääneet monien trendiruokien, kuten avokado­pastojen, uunifetojen ja muiden internetin hittiruokien, varjoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut