Lohi taipuu moneksi – Näillä vinkeillä lohi­palasta saa kolme erilaista pikku­herkkua joulu­pöytään

Marinoitu lohi, monikäyttöinen lohitahna ja kermaisen pehmeä piirakka maistuvat joulupöydässä.

Marinoidussa lohessa on aasialaisruoista tuttuja makuja.

8.12.2022 18:30

1) Lohipiirakka on ikihyvä klassikko. Tässä versiossa kalan kanssa täytteeseen sekoitetaan ranskankermaa ja piirakka pilkutetaan kapriksilla maukkaaksi.

Piirakan täytteeseen voi halutessaan käyttää myös loimu- tai lämminsavulohta.

2) Marinoitu lohi toimii aina. Jos pidät cevichestä ja graavilohesta, tykästyt taatusti myös marinoituun loheen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut