Laitoimme Yyterin ruokapaikat testiin – Tässä arviot ja tärkeimmät huomiot: ”Hinta-laatusuhde jää helteestä huolimatta pakkasen puolelle”

Meressä lilluminen ja sannoilla säntäily voi viedä voimia, viettää Yyterissä muutaman tunnin tai koko päivän. Ruoka ja virvokkeet ovat monelle oleellinen rantapäivän osa. Missä Yyterin lukuisista ravintoloista kannattaa pistäytyä?

Testasimme viisi eri Yyterin ruokapaikkaa. Annokset vaihtelivat burgereista salaatteihin ja pastoihin.

22.7. 7:00

Pori

Oletko suunnittelemassa lomareissua Yyteriin? Tai oletko paikallisia, joiden tulee käytyä hiekkadyyneillä silloin tällöin? Kun seuraavan kerran satut hiekkadyynien keskelle ja nälkä pääsee yllättämään, me testasimme ruokapaikat jo puolestasi.

Mikä?

Miten arvio toteutettiin?

Satakunnan Kansa kiersi viisi eri Yyterin ruokapaikkaa 20.–21. heinäkuuta. Testasimme kaikissa paitsi yhdessä kohteessa kahta eri annosta. Kiinnitimme huomiota maun ja ulkonäön lisäksi hintatasoon ja aikaan, joka kului tilaamisen ja ruoan saapumisen välillä.

Testausryhmään kuului kolme henkilöä, joista yksi on kasvissyöjä. Yyterissä sijaitsee muutama muukin ravintola. Testaukseen valittiin rannan läheisyydessä ja hintatasoltaan suhteellisen lähellä toisiaan olevia kohteita.

Yyterin grilli ja jäätelö

Yyterinsantojentien päässä, punaisen tuvan edustalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut