Broilerin hunajamarinadi räjäytti suomalaisten broilerin­kulutuksen – Nyt marinadin porilainen isä kertoo, syökö hän sitä itse

Nykyään broileria kulutetaan Suomessa enemmän kuin koskaan, ja iso osa lihasta on hunajamarinadissa. Haastattelimme sen keksijää marinadin alkuperästä.

”Tietyllä tapaa olen ylpeä siitä, että olen ollut mukana vaikuttamassa suomalaiseen ruokakulttuuriin”, sanoo hunajamarinadin kehittäjä Vesa Saarenmaa. Hänet kuvattiin kotonaan Porissa.

14.2. 18:00

Pori

Vallankumous asuu Porissa. Tai jos nyt ei ihan vallankumous, niin ainakin suomalaisten makunystyröiden vallankumous.

”Tietyllä tapaa olen ylpeä siitä, että olen ollut mukana vaikuttamassa suomalaiseen ruokakulttuuriin”, sanoo porilainen Vesa Saarenmaa, hunajamarinoidun broilerin isä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut