Hyödynnä puolukat, omenat ja aroniat jälkiruokiin – Homma nopeutuu, kun hyödyntää valmistaikinaa - Ruoka - Satakunnan Kansa

Hyödynnä puolukat, omenat ja aroniat jälkiruokiin – Homma nopeutuu, kun hyödyntää valmistaikinaa

Syksyn marjasato kannattaa hyödyntää monin tavoin, kuten erilaisissa jälkiruoissa.

Aroniarahka on saanut mausteeksi makeaa banaania ja aroniaa on seassa vain vähän soseena. Älä laita sitä liikaa, ja jauha sose hyvin hienoksi, koska aronialla on paksut kuitupitoiset kuoret.

17.10. 21:39

Pannareihin voi lisätä päälle pannulla voissa kevyesti pyöräytettyjä omenaviipaleita, ja lettuihin voi lisätä raastettua omenaa. Aronian makua pehmentää makea banaani rahkassa, ja pannacottaan voi yhdistää lähes mitä tahansa hilloa tai marjaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut