Kun pakkanen paukkuu, parhaalta maistuu kulhollinen lämmintä keittoa – Kokeile appelsiinilla maustettua kukkakaalikeittoa tai gulassin vegeversiota - Ruoka - Satakunnan Kansa

Kun pakkanen paukkuu, parhaalta maistuu kulhollinen lämmintä keittoa – Kokeile appelsiinilla maustettua kukkakaalikeittoa tai gulassin vegeversiota

Tuhti gulassi kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä.

Samettisessa kukkakaalikeitossa maistuu sesongissa oleva appelsiini.­


14.1. 10:00

Keittokattilallinen ruokkii isommankin porukan, ja mikä parasta: keitot maistuvat aina paremmalta, kun ovat saaneet maustua yön yli.

Tuhti gulassi kannattaakin valmistaa jo edellisenä päivänä. Vegeversion valkoiset pavut antavat rakennetta keitolle. Niiden tilalla voit käyttää myös kikherneitä proteiinin lähteenä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?