Pallogrillauksessa on pari ratkaisevaa hetkeä - Ruoka - Satakunnan Kansa

Pallogrillauksessa on pari ratkaisevaa hetkeä – Keittiömestari Risto Mikkola paljastaa jujut, joiden avulla hiiligrillaajan on helppo loistaa

Kovin tumma paistopinta voi ilmentää syöpää aiheuttavia yhdisteitä.

9.5.2020 12:53

Kevät ja lämpenevä sää tietää monelle grillikauden avajaisia. Aromin ja tunnelman vuoksi moni valitsee hiiligrillin, vaikka se onkin kaasugrilliä monimutkaisempi käyttää.

Keittiömestari ja Koko vuoden grillauskirja-teoksen (Readme.fi, 2016) kirjoittaja Risto Mikkola kertoo niksit hiiligrillaajalle. Mutta ensin hän haluaa sanoa pari sanaa grillikaudesta: grillata voi koska tahansa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut