Salaatti on ihanan kevyttä keskikesän ruokaa - Ruoka - Satakunnan Kansa

Salaatti on ihanan kevyttä keskikesän ruokaa – Näillä kolmella peruskastikkeella maustat salaatin kuin salaatin

Hyvä salaatti muuttuu vielä astetta paremmaksi, kun siihen valuttaa maukasta kastiketta. Kun opettelet kolme hyvää salaatinkastiketta, et tarvitse muuta: näillä maustuvat niin mansikka-vuohenjuustosalaatti kuin nuudelisalaattikin.

Raikkaan nuudelikulhon juju on misotahnalla maustettu kastike ja rouskuva määpähkinämuru.

16.7.2020 15:36

Kesäkuumalla arvostaa aterioita, joiden parissa ei tarvitse huhkia keittiössä tuntikausia. Linssisalaatti on täydellistä lomapäivien ruokaa, sillä sen maku vain paranee, jos se saa maustua päivän tai kaksi jääkaapissa. Tee salaatti illalla valmiiksi ja nosta pöytään, kun nälkä iskee.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut