Uudenkaupungin autotehtaalla taas hyviä uutisia: Uutta tuotantoa tulossa, lisää väkeä tarvitaan

Heikki Westergård / SK / Arkisto
Uudenkaupungin autotehtaalla taas hyviä uutisia: Uutta tuotantoa tulossa, lisää väkeä tarvitaan

Uudenkaupungin autotehtaan toiminta vilkastuu entisestään. Kuvassa tehtaan henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Satakunnan KansaUusikaupunki

Valmet Automotivella on taas positiivista kerrottavaa. Yhtiö ilmoittaa julkistavansa keskiviikkona Uudenkaupungin autotehtaan toimintaan vaikuttavan merkittävän uutisen.

Samalla yhtiö kertoo huomattavan suuresta, uudesta rekrytointitarpeesta.

Uudenkaupungin autotehtaalle on haettu nopeaan tahtiin lisää väkeä Mercedes-Benz GLC-katumaasturin tuotantoon. Valmet Automotive sai tammi-maaliskuun rekrytointikampanjansa aikana 2 370 hakemusta. Avoimia autonrakentajan tehtäviä oli tuolloin tarjolla 500.

Uusia autonrakentajia on rekrytoitu viime vuoden loppupuolelta alkaen. Tällä hetkellä autotehtaalla työskentelee jo yli 2 000 henkilöä.


Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • Jo kauan asjoita seurannut

    Kun öljynporaus lautat ovat mennytä aikaa Porissa.Voisiko Kirisantaan rakentaa autotehdas,kyllä Porilaiset autoja tekee siinä missä muutkin.

  • Touko pouko

    On se huono, koska se on niin mutkainen. Matka Laitilaan olisi 10km lyhyempi, jos tie olisi linjattu suoraan. Pelkästään Pori – Rauman osuudessa on 6-7km turhaa mutkalisää. Päälle matalat ajonopeudet, talvella max. 80km/h. Kesällä taas risteysalueet kameratolppineen stressaavat matkamiestä, koska ei ole raaskittu rakentaa eritasoliittymiä.

    8-tie on huono, sitä voi vain parantaa. Jos tietä saisi ajaa kesät talvet 100km/h ja ajolinja olisi kohtuullisen suora, Porista pääsisi Ugiin liki 50 minuutissa. Sen voisi työn perässä vielä tehdäkin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös