Kesko lisää Otto-käteisautomaattien määrää kaupoissaan

STTHelsinki

Kauppakonserni kertoo sijoittavansa sata uutta Otto-käteisautomaattia K-ruokakauppoihinsa. Uudet käteisautomaatit laajentavat Keskon yhteistyötä automaatteja ylläpitävän -yhtiön kanssa. Laajentumisen jälkeen K-kauppojen yhteydessä on noin 350 Otto-automaattia.

Ruokakauppojen yhteydessä sijaitsevat käteisautomaatit ovat olleet viime viikkoina esillä, sillä irtisanoi elokuussa yhteistyönsä Automatian kanssa ja ilmoitti jatkossa ottavansa tiloihinsa norjalaisen :n Nosto-automaatit. S-ryhmä perusteli yhteistyön irtisanomista sillä, että Otto-automaattien määrää on vähennetty joka vuosi.

Automatian omistavat tasaosuuksin , ja .


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio