Porilaine

Yökerho Soman entisiin tiloihin tulee keväällä uusi baari – taustalla liikemies Jimmy Saheb

Tomi Glad
Yökerho Soman entisiin tiloihin tulee keväällä uusi baari – taustalla liikemies Jimmy Saheb

Jimmy Saheb tunnetaan monialaisena bisnesmiehenä.

Kimmo LehtoPori

Yökerho Soman lakkauttamisen jälkeen tyhjillään olleet tilat Kauppakeskus Isokarhun kattokerroksessa saavat keväällä uutta toimintaa, kun porilainen liikemies Jimmy Saheb perustaa sinne uuden ravintolan.

Sahebin mukaan ravintolasta on tulossa baari ja lounaspaikka, jonka toimintaa muokataan vahvasti asiakkaiden toiveiden mukaan. Tämän hetken visioissa siintelee muun muassa livekeikkoja tarjoava baari, jossa on mukava kokoontua drinkille ystävien kesken.

Sen sijaan yökerhoajatuksesta hän ei lähtökohtaisesti ole innostunut.

–Soma oli aikanaan onnistunut yökerho, mutta ajatuksenani ei ole kopioida sitä, vaan luoda omanlainen paikka. Yökerhot eivät ole tällä hetkellä mikään iso bisnes, sillä ne ovat auki vain parina päivänä viikossa. Jos ihmiset kuitenkin tykkäävät istua iltaa pidempään, voidaan aukioloaikoja tietenkin laajentaa myöhemmäksi.

Sahebin mukaan Porissa ei ole tällä hetkellä montaa paikkaa, jonka kaikenikäiset ihmiset kokisivat itselleen sopivaksi illanviettopaikaksi. Sellaiselle olisi siis luultavasti hyvin tilausta.

–Ihmisten toiveet määräävät sen, millaiseksi ravintolan toiminta lopulta muodostuu. Olen bisnesmies, joten totta kai teen juuri sitä, mikä kiinnostaa asiakkaita, hän naurahtaa.

Sopimus ravintolatilasta on jo tehty kauppakeskuksen omistavan Cityconin kanssa, ja lähitulevaisuudessa siellä alkaa pintaremontti. Uuden ravintolan ovet on määrä avata huhtikuussa, jos remontti ja lupa-asiat vain etenevät suunnitelmien mukaan.

Remontin osalta Sahebin suunnitelmissa on ainakin ravintolan ison kattoterassin kattaminen valokatteella.

Ravintolakaavailuista kertoi ensimmäisenä Radio Pori.


Kommentit (10)

 • Pena

  No nyt on todella rehellinen mies messissä

 • Nimetön

  ”Eikö näitä juottoloita ole jo ihan tarpeeksi Porissa?”
  -Ei

  Ja mikä parasta, näissä juottoloissa ei ole pakko käydä ellei kiinnosta, mutta jos kiinnostaa niin lisävaihtoehdot ovat aina plussaa!

  Hieno juttu, iso peukku Jimmylle ja toivotaan että paikka saadaan taas auki!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio