Porilaine

Vanha Gigantti saa uuden vuokralaisen: Stadium Outlet avaa Suomen suurimman myymälänsä vain kivenheiton päähän XXL:stä

Heikki Westergård/arkisto
Vanha Gigantti saa uuden vuokralaisen: Stadium Outlet avaa Suomen suurimman myymälänsä vain kivenheiton päähän XXL:stä

Gigantin entinen liikerakennus Porin Paanakedonkadulla muuttuu Stadiumin outletiksi.

Kimmo LehtoPori

Kilpailu Porin urheiluliikkeiden välillä kiristyy loppukeväällä entisestään, kun Stadium Outlet avaa uuden myymälän Paanakedonkadun varrella. Uusi liike tulee Gigantilta vapautuneisiin tiloihin, jotka sijaitsevat vain kivenheiton päässä viime vuoden lopulla avanneesta XXL-urheiluliikkeestä.

Kyseessä on pinta-alaltaan Stadium Outlet -ketjun suurin myymälä Suomessa.

–Lähtökohtaisesti meillä ei ole tarvetta aivan näin suurelle tilalle, mutta valitsimme tämän liiketilan, koska sen sijainti on erittäin hyvä. Tilan väljyys voi toki tuoda mahdollisuuden myös sellaisille ratkaisuille, joita ei ole muissa myymälöissämme, pohtii Stadium Outletin aluepäällikkö Antsu Granath.

Stadium Outletin kantavana ideana on kaupata urheiluvarusteita ja -vaatteita mahdollisimman edullisesti. Valikoima eroaa Granathin mukaan lähes täysin Stadium-liikkeiden valikoimasta.

Ketjulla on tavoitteena avata Suomeen 15 myymälää ja ennen Poria niitä on avattu kymmenen. Granathin mukaan Pori koettiin ketjun silmissä kiinnostavaksi kaupungiksi tiukasta kilpailutilanteesta huolimatta.

Jo entuudestaan kaupungissa toimivat urheiluliikkeistä XXL:n ja Stadiumin lisäksi Top Sport, Budget Sport ja Intersport.

–Laajennamme toimintaa joka paikkaan, missä koemme, että homma on mahdollista saada pelittämään, hän kiteyttää.

Granath ei osaa vielä sanoa Porin myymälän tarkkaa rekrytointimäärää, mutta keskimäärin Stadium Outletien keskimääräinen työntekijämäärä on 12.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Radio Pori


Kommentit (15)

  • Nimetön

    Eiköhän noita urheiluliikkeitä ole Pori jo pullollaan, tuskin täällä niin liikunnallista väkeä on että urheiluliikkeitä tarvitaan enemmän kuin ruokakauppoja? Biltemalle sen sijaan olisi kyllä tilausta…

  • XLStadium

    13.1.2018 | 13:39 ”Xxl on varmaan ihan hatusta temmaten pääättänyt outletin tulosta tänne.”

    Aika ovela suunnitelma tiputtaa vastustajia – päätetään toisen ketjun puolesta, että perustatte tänne kannattamattoman outletin…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio