porilaine

Uusi radiokanava aloittaa Porissa perjantaina - "ysärikanavaa on varmasti jo odotettu"

Kimmo Lehto

Porilainen Mediatakojat Oy ja Nelonen Media lanseeraavat yhdessä uuden musiikkipainotteisen radiokanavan HitMixin. Radiokanava aloittaa lähetyksensä perjantaina 15. syyskuuta ja tarjoaa hittejä 90-luvulta tähän päivään.

Nelonen Median ja Mediatakojien yhteisen kanavan kuuluvuusalueella asuu lähes kolme miljoonaa suomalaista, ja tavoitteena on laajentaa kanava valtakunnalliseksi.

Porissa ja Raumalla uuden kanavan lanseeraus tarkoittaa käytännössä sitä, että Zoom FM muuttuu alueelliseksi HitMixiksi.

–Omaa ysärikanavaa on varmasti jo odotettu markkinoilla, ja idea tukee hyvin nykyisiä alueellisia kanaviamme, Mediatakojat Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Jolma toteaa tiedotteessa.

HitMixin lähetykset tehdään aamupäivisin Helsingistä Sanomatalon radiostudiosta, mutta iltapäivisin kanavalla kuullaan Mediatakojien tuottamia alueellisia lähetyksiä.

Mediatakojat-konserniin kuuluu viisi paikallisradiota Radio Pori, Radio Mikkeli, Radio Kuopio, Radio Kompassi Jyväskylässä sekä Auran Aallot Turussa.

Lisäksi Mediatakojat pyörittää yhteistyössä Nelonen Mediat Oy:n kanssa valtakunnallista Helmiradiota yhteensä 16 eri paikkakunnalla Suomessa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Koska saataisiin kanava, joka ei soita ollenkaan hittejä, miltään vuosikymmeneltä? Sellaiselle olisi oikeasti tilausta. Mietittyjä kappalevalintoja, ei suurimpien ylikansallisten levy-yhtiöiden sanelemia aneemisia kymmenen biisin soittolistoja.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio