Porilaine

Uudistuneeseen Porilaine talentti -kisaan haetaan nyt kilpailijoita: 500 euron pääpalkintoa jahdataan kesäkuussa Porin torilla

Vesa Saivo/SK/Arkisto
Uudistuneeseen Porilaine talentti -kisaan haetaan nyt kilpailijoita: 500 euron pääpalkintoa jahdataan kesäkuussa Porin torilla

Porilaine talentti -kisan finaali mitellään tällä kertaa Mukulatori-tapahtumassa.

Kimmo LehtoPori

Nyt jo viisi vuotta täyttävä Porilaine talentti -kilpailu hyppää kesäkuussa Porin torille. Kilpailun finalistit nimittäin esittelevät taitojaan kaikelle kansalle Mukulatori-tapahtumassa, ja kaikkein vaikuttavin esitys palkitaan 500 eurolla.

Pääasiassa lapsille ja nuorille suunnatun kilpailun osallistujahaku on käynnissä nyt, ja kenellä tahansa on mahdollisuus osallistua siihen.

Osaatko siis räpätä tai yllätkö akrobaattisiin suorituksiin? Kenties skeittaat kuin ammattilainen, tanssit gasellin askelin tai laulat kuin satakieli? Oli talenttisi mikä tahansa, kuvaa siitä video ja lähetä mukaan Porilaine talentti 2018 -kilpailuun!

Videon kesto saa olla enintään kolme minuuttia. Voit osallistua kisaan yksin, kaksin tai isommalla porukalla, kunhan osallistujat ovat kotoisin Satakunnasta.

Tallenna videosi levylle tai muistitikulle (niitä ei palauteta) ja lähetä se osoitteeseen Porilaine, PL 58, 28101 Pori. Kuoreen merkintä ”Porilaine talentti”. Voit myös tuoda videosi Satakunnan Kansan asiakaspalvelutiskille, osoitteeseen Pohjoisranta 11 E, arkisin kello 9 ja 15:30 välisenä aikana.

Mikäli haluat toimittaa videotiedoston sähköisessä muodossa, sovi tästä erikseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen porilaine@satakunnankansa.fi.

Ehdit mukaan kisaan, kunhan videosi on perillä perjantaihin 5. toukokuuta 2018 kello 15 mennessä. Huomaathan, että alaikäisten osallistujien on liitettävä mukaan huoltajan allekirjoituksella varustettu suostumus kilpailuun osallistumiseen sekä finaaliesityksen esittämiseen Porin torilla.

Esiraati valitsee osallistujien joukosta parhaat videot, jotka julkaistaan verkkosivullammme toukokuussa. Samalla järjestetään yleisöäänestys, jossa lukijat valitsevat videoiden perusteella, ketkä kilpailijoistapääsevät Mukulatorilla 3. kesäkuuta järjestettävään finaaliin.

Finaaliin pääsevät siis eniten verkkosivujemme yleisöäänestyksessä ääniä saanutta kilpailijaa.

Finaalissa arvovaltainen raatimme valitsee esitysten perusteella voittajan, joka saa palkinnoksi 500 euron rahapalkinnon!

Tästä löytyy viime vuoden Porilaine talentti -finalistit.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Milloin videot tulevat nettiin?

  • Vastaaja

    Mummi! Kopioi tämä osoite osoiteriville: https://www.satakunnankansa.fi/porilaine/porilaine-talentti-kisan-finalistit-ovat-tassa-mukana-pianotaituri-laulajalahjakkuus-kuusivuotias-temppumestari-vatsastapuhuja-ja-tanssijalupauksia-200238014/

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio