Porilaine

Työskenteletkö Porin parhaassa työpaikassa? Kerro siitä meille!

Työskenteletkö Porin parhaassa työpaikassa? Kerro siitä meille!

Nyt etsitään Porin parhaita työpaikkoja.

Kimmo LehtoPori

Kuulutko niihin onnellisiin, joista töihin paluu loman jälkeen tuntuu mukavalta asialta? Onko sinulla mielestäsi poikkeuksellisen hyvä työpaikka, jossa on mukavia työkavereita, viihtyisä työskentely-ympäristö ja työnantaja, joka pitää huolta palkollisistaan?

Porilaine etsii nyt Porin parhaita työpaikkoja kaipaa onnellisten työntekijöiden vinkkejä sellaisista. Täytäpä alla oleva lomake ja kerro vastauskentässä työpaikkasi nimi sekä lyhyt kuvaus sen erinomaisuudesta. Toivomme myös vinkkaajan yhteystietoja, sillä ajatuksena on käydä kevään mittaan tutustumassa Porin parhaisiin työpaikkoihin.

Halutessasi voit kertoa Porin parhaasta työpaikastasi myös kommentti-kentässä, jolloin vinkkauksestasi tulee julkinen. Kaipaamme myös lukijoiden pohdintoja siitä, mitä ominaisuuksia hyvään työpaikkaan kuuluu.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Paras työpaikka on Länsi-Porin koulu. Kollegoilta saa aina apua, oli millainen pulma tahansa, ja pomon tukeen voi aina luottaa. Jopa nyt remontin keskellä homma saadaan luistamaan, vaikka työympäristö on mikä on. Koulussa on upea kirjo eri alojen ammattilaisia, niin siivous- kuin ruokapuolella, enkä usko, että kovinkaan monessa paikassa on sellaista kiinteistönhoitajaa kuin meillä! Olen todella tyytyväinen työpaikkaani, ja vielä paremmaksi se muuttuu, jahka remonttivaiheesta päästään yli ja työympäristö rauhoittuu.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio