Porilaine

Tuo vanha tuolisi peräkonttikirppikselle, sitä tarvitaan Suomi-Areenassa!

Tuoleista tehdään katsomo Etelärantaan.

Heikki Westergård
Tuo vanha tuolisi peräkonttikirppikselle, sitä tarvitaan Suomi-Areenassa!

Tuo tarpeettomat, ehjät tuolisi peräkonttikirppikselle! Neea Kähkönen ottaa ne mielellään vastaan ja vie Suomi-Areenaan. Siellä tuoleista tehdään katsomo Etelärantaan.

Marja-Kristiina VainelaPori

Lojuuko nurkissasi vanha tuoli, jolla ei ole enää käyttöä? Tuo se peräkonttikirppikselle Puuvillan parkkipaikalle 19. toukokuuta!

Peräkonttikirppiksellä kerättäviä tuoleja tarvitaan heinäkuussa Porin Suomi-Areenassa. Niistä on tarkoitus tehdä Etelärantaan sijoittuvan lavan katsomo. Tapahtuman jälkeen tuoleja ei palauteta, vaan ne lahjoitetaan SPR:n Konttiin.

–Keräämme myös meille tuotaviin tuoleihin liittyviä tarinoita. Ne kirjataan ylös, laminoidaan ja kiinnitetään tuoliin, kertoo tuoliprojektia koordinoiva Neea Kähkönen.

Yhteisöpedagogiikkaa opiskelevalle Kähköselle tuoliprojekti on myös opinnäytetyö.

–Suomi-Areenan teemana on tänä vuonna vastuullisuus. Tuolien kerääminen ja kierrättäminen sopivat teemaan mainiosti. Näin kaupunkilaisia saadaan myös osallistutettua tapahtuman järjestämiseen.

Kerääjät toivovat mukaan ehjiä tuoleja, joilla on käyttöikää jäljellä vielä jonkin verran. Parhaiten tarkoitukseen sopivat istuimet, joissa ei ole esimerkiksi paksuja pehmusteita. Jakkarat ja penkit ovat erittäin tervetulleita, ja lahjoittaa saa kerralla montakin tuolia.

Tuolien keräyspiste on auki peräkonttikirppiksellä koko tapahtuman ajan eli kello 9–14. Pisteen tunnistaa suurista, punaisista Suomi-Areena-ilmapalloista.

Tuolien tuojat saavat tapahtumasta myös mukaansa ilmapallon kiitokseksi lahjoituksesta.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Onko joku taho vakuuttanut hankkeen, jos tuoli menee rikki ja siinä istuva loukkaantuu?

    Kenen vastuulla?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio