Marja-Kristiina VainelaPori

Porin torilla on sunnuntaina huisketta, sillä siellä järjestetään lapsille ja lapsenmielisille suunnattu Mukulatori. Ilmainen tapahtuma alkaa kello 10.30 ja jatkuu aina kello 14:ään asti.

Päivän aikana on monenlaista tehtävää ja nähtävää. Ison osan torista valtaa lastentarvikekirppis, jonne on tulossa 40 myyjää.

Paikalle on tulossa myös yhteensä 29 näytteilleasettajaa, joita ovat esimerkiksi moottoripyöräpoliisi, VPK hienoine paloautoineen ja aina suositut kaverikoirat. Päivän aikana voi tutustua myös esimerkiksi motocross-pyöriin ja käsityöihmisiä taatusti kiinnostaviin Taito-Satakunnan pisteisiin.

Tarjolla on myös lavaohjelmaa. Esimerkiksi ansioituneet kaverikoirat palkitaan Satakieli-lavalla. Lisäksi päivän aikana voi seurata Sun Tanssistudion mukaansatempaavia esityksiä, teatteri Ulpun muskettisotureiden edesottamuksia sekä Nakkilan Napakoiden Rölli-peikkoa. Leineperin kesäteatteri tulee esittelemään Heinähattua ja Vilttitossua.

Päivän huipennus on kello 13 alkava Porilaine talentti -kisa, jossa nähdään neljä finalistia.

Mukulatori pidetään jo viidettä kertaa. Sen järjestävät yhteistyössä Satakunnan Kansa ja Radio Pori.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio