Porilaine

Suositun sushiravintolaketjun jatko Porissa on epävarma – merkittiin "pysyvästi suljetuksi"

Kimmo Lehto
Suositun sushiravintolaketjun jatko Porissa on epävarma – merkittiin "pysyvästi suljetuksi"

Maka Sushi oli suljettuna keskiviikkona iltapäivällä. Ravintolan jatko on vielä epäselvä.

Kimmo LehtoPori

Alkukesästä ovensa Valtakadulla avanneen sushiravintola Maka Sushin jatko Porissa on epävarmaa. Ravintola on parhaillaan suljettuna, minkä lisäksi Porin toimipiste on poistettu Maka Sushi -ketjun verkkosivuilta ja ravintola on merkitty Facebookissa "pysyvästi suljetuksi".

Facebookissa muutamat kommentoijat ihmettelevät tilannetta, sillä ketju ei toistaiseksi ole tiedottanut asiakkaille ravintolan sulkemisesta.

Puhelimitse tavoitettu Maka Sushin osakas Oskar Klein toteaa, ettei voi vielä tässä vaiheessa antaa lausuntoa Porin sushiravintolan jatkosta. Hän arvelee pystyvänsä antamaan asiasta lisätietoa ensi viikolla.

Maka Sushi on vuonna 2015 perustettu ravintolaketju, jolla on ravintolat myös Tampereella ja Kauniaisissa. Suositun ravintolaketjun rantautuminen Poriin herätti viime kesänä laajaa innostusta kaupungin sushin ystävien keskuudessa.


Kommentit (13)

  • JJ

    Tämä on äärimmäisen harmillista. Erinomainen paikka. Toivotaan, että toiminta jatkuu. Useamman kerran olen käynyt ja tuntunut siltä, että en ole ainoa joka paikan on omakseen löytänyt.

  • Nimetön

    Kilpaileva yritys myy puffettia halvemmalla ja jättää veronsa maksamatta kuten edeltänsä. Ei se silti kuluttajaa haittaa. Muut sen tuntuu kylillä tietävän paitsi verottaja.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio