Porilaine

Smoothieihin ja mehuihin erikoistunut Jungle Juice Bar tulee Poriin joulukuussa - "olemme saaneet paljon viestejä, joissa meitä toivotaan sille seudulle"

Outi Järvinen
Smoothieihin ja mehuihin erikoistunut Jungle Juice Bar tulee Poriin joulukuussa - "olemme saaneet paljon viestejä, joissa meitä toivotaan sille seudulle"

Noora Fagerström on Jungle Juice Barin toimitusjohtaja. Hän perusti ketjun aikanaan miehensä Petteri Fagerströmin kanssa.

Kimmo LehtoPori

Jungle Juice Bar rantautuu joulukuussa Poriin, kun Noora ja Petteri Fagerströmin perustama mehu- ja smoothiebaariketju avaa toimipisteen Kauppakeskus Puuvillassa. Tarkka avajaispäivä on keskiviikko 13. joulukuuta.

Petteri Fagerströmin mukaan Pori on ollut ketjun kiikarissa jo pitkään, mutta sopivaa liiketilaa ei tätä ennen ollut löytynyt. Nyt sellainen oli vapaana Puuvillan pääkäytävällä paikassa, jossa aiemmin toimi Smoothie Piste -niminen kahvila.

–Sosiaalisen median kautta meille on tullut vuosien mittaan paljon viestejä, joissa meitä toivotaan Porin seudulle. Meillä on tilojen suhteen tarkat kriteerit, joten olemme innoissamme, että sopiva paikka viimein löytyi ja pystymme avaamaan baarin Poriin.

Jungle Juice Barin kantavana ideana on keskittyä mehuihin ja smoothieihin, jotka on valmistettu tuoreeltaan paikan päällä.

–Emme käytä valmistuksessa minkäänlaisia oikopolkuja. Ainesosat tulevat siis paikan päälle raakoina ja prosessoimattomina, Petteri Fagerström taustoittaa.

Konsepti on osoittautunut suosituksi, sillä Porin liikkeen avaamisen jälkeen Jungle Juice Barilla on jo 30 toimipistettä eri puolilla Suomea. Parhaillaan ketju käynnistelee myös Ruotsin valloitusta, sillä se avasi ensimmäisen baarin Tukholmassa noin kuukausi sitten ja toinen on avautumassa ennen joulua.

Ensimmäinen Jungle Juice Bar avautui Vantaan kauppakeskus Jumbossa vuonna 2011.

–Jungle Juice Bar on suunnattu kaikille sellaisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä laittavat suuhunsa. Perimmäisenä ideana meillä onkin helpottaa hyvien ruokailuvalintojen tekemistä arjessa, joten siksi baarimme ovat paikoissa, joissa ihmiset liikkuvat muutenkin. Kuten esimerkiksi kauppakeskuksissa, sanoo Petteri Fagerström.

Kansainvälistyminen on yksi yrittäjäpariskunnan unelmista, jonka saavuttamiseksi he myivät kesällä enemmistön firmastaan Vaaka Capital Partnersille. Nykyään Fagerströmit omistavat yrityksestä kolmanneksen.


Kommentit (3)

 • Jarrijurris

  Helsingissä maistanut ja katsellut kyseisten tuotteiden valmistusta.
  Todella upea ja tuore smootie.
  Maistuu hyvältä ja vaihtoehtoja melko
  runsaasti.

 • Nimetön

  Eikö tällainen sulkenut hanansa Puuvillassa?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio