Porilaine

Reposfäärillä on komea esiintyjälista ja ilmainen sisäänpääsy

Marja-Kristiina VainelaPori

Reposaarelaisten omintakeisen Reposfääri-puistofestivaalin ohjelmisto on täydentynyt. Multikulttuuriseksi itseään tituleeraavaa tapahtumaa vietetään tämän viikon perjantaina ja lauantaina. Tapahtuma järjestetään talkoovoimin, ja sisäänpääsy sinne on ilmainen.

Perjantain aloitusklubilla gastropub The Merry Monkissa esiintyvät Itä-Hollola installaatio ja Kodinrikkojat.

Lauantaina vietettävä tapahtuma alkaa puolilta päivin, kun ruokakojut aukeavat.

Jo kello 12.30 lähtee infokojulta liikkeelle noin tunnin mittainen kävelykierros, jonka aikana tutustutaan painolastikasveihin. Kello 14 alkavalla kierroksella puolestaan kuullaan tarinoita Reposaaresta Jorma Holmin kertomana.

Puistolavalla alkaa soitto kello 15. Ensimmäiseksi siellä esiintyy Pietarin Spektaakkeli. Illan aikana kuullaan myös Nagasagi Granslamia, Tanssivaa Karhua ja Mäsää. Illan tähtiesiintyjä on Pekko Käppi ja K.H.H.L. Tämä bändi aloittaa kello 21.

Autotallissa aloittaa puolestaan soittonsa kello 15.45 Mustikkahuuli. Sen jälkeen vuorossa ovat Maria ja Marsialaiset, Mara Balls ja Hard Action.

Jatkoilla Merry Monkissa esiintyy Panssarijuna.

Reposfääri-päivän aikana on myös mahdollista katsoa non stoppina Rekkakinossa Porin elokuvafestivaalien esittämää Jyrki Nissisen elokuvaa Aikamatkailun tulevaisuus. SAMK:n peräkärrysauna lämpiää Kaupparannassa.

Ohjelmassa on myös Satasirkusta sekä acrojoogaa.

Pikkuväelle on luvassa oma lastenteltta, jossa voi askarrella perhosen. Tapahtuman aikana voi myös leikkiä jättisaippuakuplilla.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Näin se kuuluu mennä.Tämä on sellaista yhteisöllisyyttä mitä me muutkin kaipaisimme kylillämme.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio