Puuvillan pihaan tuli Katsastuskontti

Kimmo Lehto
Puuvillan pihaan tuli Katsastuskontti

Katsastuskontti ilmestyi Puuvillan kulmalle perjantain vastaisena yönä.

Marja-Kristiina VainelaPori

Puuvillan kauppakeskuksessa kävijät ovat voineet jo viikonloppuna hämmästellä parkkipaikalle ilmestynyttä uutuutta: kyseessä on Katsastuskontti, joka aloitti toimintansa tänään maanantaina.

Pori on eturintamassa, sillä valtakunnalliseksi toimijaksi pyrkivä ketju avasi täkäläisen toimipisteen järjestyksessään kolmantena. Kaksi ensimmäistä, tänä vuonna avattua Katsastuskonttia sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

–Katsastuskontin toimintaidea on kaikessa yksinkertaisuudessaan sellainen, että asiakas jättää autonsa avaimineen kontille ja voi lähteä katsastuksen ajaksi vaikka ostoksille, kertoo yrittäjä Ilkka Marin.

–Siksi haluamme toimia aina kauppakeskusten yhteydessä. Poriin tulimme näin nopeasti, sillä Puuvillan kauppakeskus otti meidät vastaan avosylin.

Kun asiakas palaa noutamaan autoaan Katsastuskontista, hän saa katsastustodistuksen ja uuden rekisteriotteen. Asiakkaan kanssa käydään läpi katsastusraportti. Jos autosta on löytynyt jotain huomautettavaa, asiakas saa jatko-ohjeet siitä, miten seuraavaksi pitää menetellä.

–Katsastuspaketti maksaa 60 euroa. Jos autosta on tehty hiljattain hyväksytysti päästömittaukset ja siitä on esittää todistus, katsastus maksaa 39 euroa, Ilkka Marin mainitsee.

Porin Katsastuskontti työllistää nyt yhden hengen. Jos kontti saa paljon asiakkaita, palkataan myös toinen.

Konttiin voi tulla ilman ajanvarausta, mutta jos haluaa juuri tietyn ajan, sen voi varata netistä tai soittamalla. Kontti on toistaiseksi auki vain arkisin kello 9–17.

Vaikka Katsastuskontti on ainakin teoriassa liikuteltava, se pysyy samalla paikallaan ainakin toistaiseksi. Vuokrasopimus on tehty Puuvillan kanssa viideksi vuodeksi.


Kommentit (5)

  • Katsastuskontti

    Onnistuu myös jarrullisten perävaunujen katsastus, samaan hintaan 60 euroa.

    Teemme myös maahantuonti-, vauriopoisto- ja muutoskatsastuksia.

  • Katsastuskontti

    Jarrudynamometri on 4×4-mallia, joten onnistuu tarvittaessa myös nelivetoisten jarrujen dynotesti.

    Palvelun vaivattomuus Katsastuskontin toiminnan kulmakivi. Pyrimme tekemään katsastuksesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja mukavaa!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio