Marja-Kristiina VainelaPori

Porin Yrittäjät -yhdistys julkisti tänään maanantaina valintansa vuoden yksinyrittäjäksi, vuoden nuoreksi yrittäjäksi sekä vuoden yrittäjäperheeksi. Valitut saavat palkintonsa virallisesti vasta perjantaina yrittäjien omissa juhlissa.

Yrittäjäperhe valittiin nyt ensimmäistä kertaa, kaksi muuta valintaa on tehty vuosittain vuodesta 2014. Valinnat teki Yrittäjien hallitus jäsenistön ehdotusten pohjalta.

Porin vuoden yksinyrittäjäksi valittiin työnohjaaja, sosiaalikasvattaja ja yrittäjä Marika Raitaniemi. Hänen yrityksensä Loistevalmennus on toiminut yli kymmenen vuotta erilaisten työnohjausten, ristiriitatilanteiden ja kriisityön parissa. Henkisen työhyvinvoinnin ammattilainen on toiminut yli kymmenen vuotta yrittäjänä. Yrityksen tarjoamat palvelut monipuolistuivat viime vuoden lopulla, kun Loistevalmennus alkoi myös välittää työnohjauspalveluja. Ringissä on tällä hetkellä viisi ammattilaista.

Vuoden nuoreksi yrittäjäksi Porin Yrittäjät palkitsee sosiaalisen median kampanjoistaan tutuksi tulleen 31-vuotiaan puuseppäyrittäjä Otto Salosen. Kymmeniä tuhansia seuraajia kerännyt puusepänliike on somemarkkinoinnin kautta kasvattanut asiakaskuntaansa kattamaan koko Suomen. Oman malliston tuotteet valmistetaan Porin Kyläsaaressa.

Porin Vuoden yrittäjäperhe on Raskaskonehuolto J.P. Rajala Oy. Rajalan korjaus- ja huoltopalvelu on erikoistunut raskaan kaluston huolto- ja korjaustöihin. Juha Pekka Rajalan 27 vuotta sitten perustamassa yrityksessä työskentelee omistajan itsensä lisäksi vakituisesti viisi oman perheen jäsentä sekä kolme ulkopuolista. Rajalan miehet ja koko perhe ovat palkitsijoiden mukaan tunnettuja hurjasta työmoraalistaan ja ympäripyöreistä päivistä.

Porin Yrittäjät on Suomen kahdeksanneksi suurin yrittäjien paikallisyhdistys yli 1300 jäsenellään. Yhdistys palkittiin lauantaina 3. helmikuuta omassa kokoluokassaan Suomen parhaana yhdistyksenä Suomen Yrittäjien puheenjohtajapäivillä Helsingissä.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Eikä pimeetä työvoimaa

  • Nimetön

    Marika Raitaniemelle erityisesti onnea. Positiivinen ja innostava ihminen. Ei kovin tyypillinen porilainen valtionyhtiöllä ikänsä venytellyt.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio