Porilaine

Porin paras lounaspaikka -äänestys eteni finaalivaiheeseen - äänestä suosikkiasi ja voita leffaliput!

Colourbox
Porin paras lounaspaikka -äänestys eteni finaalivaiheeseen - äänestä suosikkiasi ja voita leffaliput!

Missä on Porin paras lounastarjonta? Äänestä suosikkiasi.

Kimmo LehtoPori

Viime viikolla käynnistynyt Porin paras lounaspaikka -äänestys on nyt edennyt finaalivaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa lukijat saivat ehdottaa omia suosikkejaan mukaan yleisöäänestykseen, jossa valitaan Porin paras lounaspaikka. Finaaliin on päässyt ainoastaan lukijoiden ehdottamia ravintoloita, joten ravintoloiden lista on käytännössä lukijoiden koostama.

Osallistu kilpailuun täyttämällä alla oleva kyselylomake ja äänestämällä omaa suosikkiasi. Samalla osallistut arvontaan, jossa kaikkien vastanneiden kesken on jaossa kaksi lippua Finnkinon elokuvateattereihin.

Äänestys jatkuu torstaihin 16.11. kello 23.45 saakka. Porin paras lounaspaikka -äänestyksen voittaja julkistetaan Porilaine-lehdessä 23.11.


Kommentit (7)

  • Nimetön

    Mitä ihmettä. Kello on 23:40 ja porin paras lounaspaikkaäänestys on jo suljettu?????

  • Riitta

    Länsihovissa on ilman muuta kaupungin maukkaimmat lounaat. Mutta eihän sitä pääsekään äänestämään, missä vika? Kuinka systeemi voi olla suljettu: survey is closed, vaikka tämänpäiväisessä porilaisessa toisin lukee.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio