Porilainen Hilla, 13, pääsi mukaan telkkarin kokkikisaan

Juho Tiainen
Porilainen Hilla, 13, pääsi mukaan telkkarin kokkikisaan

Hillan kokkailuja pääsee kohta seuraamaan televisiosta.

Marja-Kristiina VainelaPori

Junior MasterChef Suomen -televisiosarjan kolmas tuotantokausi alkaa Nelosella 5. syyskuuta. Tälläkin kertaa toisistaan mittaa ottavat 12 Suomen parasta 8–13-vuotiasta junnukokkia.

Yksi heistä on 13-vuotias porilainen Hilla Kontinen.

Nelosen tiedotteen mukaan Hilla on itseoppinut kokki. Hän kokkaa kotona mieluiten ilman apukäsiä.

–Hillan keittiössä valmistuu rohkeasti maustettuja annoksia, ja hän tykkää tutustua uusiin raaka-aineisiin sekä kokeilla uutta. Hillalla on kokemusta isoistakin kokonaisuuksista, sillä hän on järjestänyt muun muassa siskonsa ylioppilasjuhlien tarjottavat.

Junior MasterChefiin pääsy on kuulemma ollut Hillan unelma ja Tomi Björck on yksi hänen suurista idoleistaan. Hilla opiskelee yrittäjyysluokalla ja haaveilee oman ravintolan perustamisesta.

–Parasta olisi, jos isona voisi olla tanssija, taiteilija tai kokki – tai yhdistää nämä kaikki kolme!

Mukana kisassa on tällä kaudella kuusi poikaa ja kuusi tyttöä, joista osa on ehtinyt jo työskennellä leipomossa tai käydä ruokakursseilla Etelä-Amerikassa saakka. Nuoret kokit eivät pelkää käyttää tuttuja raaka-aineita uudella tavalla tai laittaa omaa persoonaansa peliin.

Tuomareina kolmannella kaudella toimivat kokit Tomi Björck, Henri Alén ja Sara La Fountain.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio