Porilaine

Porilaine bändi -kisa jatkuu tummissa ja rouheissa tunnelmissa - äänestä suosikkisi jatkoon ja voita leffaliput!

Colourbox
Porilaine bändi -kisa jatkuu tummissa ja rouheissa tunnelmissa - äänestä suosikkisi jatkoon ja voita leffaliput!

Porilaine bändi -kisassa riittää tänäkin vuonna räimettä.

Pori

Megalomaanisen päräyttävä Porilaine bändi 2017 -kilpailu jatkaa puksutustaan läpi semifinaalivaiheen! Arvovaltainen esiraati valitsi kaikkien kisaan osallistuneiden joukosta jatkoon kahdeksan bändiä, joiden joukosta yleisö valitsee nyt finalistit.

Semifinalistit jaettiin kahteen karsintaryhmään, joista toinen neljän bändin ryhmä pääsee tulille nyt. Mukana ovat yhtyeet nimeltä Vuoltee, Blowtorch, Death Design ja Ending Fortune.

Katso videot läpi ja valitse suosikkisi täyttämällä oheinen lomake. Samalla osallistut arvontaan, jossa kaikkien äänestäneiden kesken on jaossa leffalippuja.

Äänestäjien yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseen.

Tämän semifinaaliryhmän äänestysaika päättyy torstai-iltana 7.12. Kilpailun finaali taas käynnistyy lauantaina 9.12. osoitteessa porilaine.fi!

Kaksi bändiä kummastakin ryhmästä etenee lauantaina 9.12. käynnistyvään finaaliin. Sen voittaja kruunataan Porilaine bändi -tittelillä ja palkitaan esiintymispaikalla vuoden 2018 Porispere-festivaalilla.

Molempien semifinaaliryhmien jatkoon päässeet orkesterit julkistetaan vasta finaaliäänestyksen käynnistyessä.

****

Vuoltee - Ei saattaa saa

 

****

Blowtorch - Second

 

****

Death Design - Vicious World

 

****

Ending Fortune - Welcome to the death

 

****

Äänestyslomake:


Kommentit (2)

  • Nimetön

    erittäin hyvännäköstä ja kuuloista death design!!

  • Nimetön

    Vuoltee oli hyvä, äänestin. Kaksi ihan hyv, Ending fortune ja Blowtorch, molemmat tulevaisuudessa taatusti vieläkin parempia!! Mutta sitten oli tämä Death design joka jäi toteutukseltaan todella vaisuksi ja kauas muista, vaikka ihan hauskaa ripoffia vastaavan tyylisuunnan bändeistä olikin. Nuorilla pojilla on ihan kehityskelpoinen bändi eikä kannata lannistua vaikka ei ekat demot olekkaan niin hyviä. Pääasia että yrittää ja on hauskaa. Sitä se musiikin teko on parhaimmillaan. Tsemppiä!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio