Porilaine

Pitäisikö Yyteriin rakentaa taas iso laituri? Kerro mielipiteesi!

Joonas Salli
Pitäisikö Yyteriin rakentaa taas iso laituri? Kerro mielipiteesi!

Yyterissä on aiemminkin ollut laituri.

PorilainePori

Venematkailu on Suomessakin vilkasta, ja kesäisin se vilkastaa rutkasti esimerkiksi Uudenkaupungin, Luvian ja Rauman rantamaisemia. Porilaine kerääkin nyt lukijoiden mielipiteitä siitä, pitäisikö Yyteriin rakentaa pitkä laituri, jonka kylkeen voisi pysäköidä veneitäkin. Se kun olisi luultavasti omiaan parantamaan Yyterin vetovoimaa matkailukohteena.

Ajatus ei ole uusi, sillä Yyterissä on ainakin 1980-luvulla ollut muutamia kymmeniä metriä pitkä laituri, joka mahdollisti veneilijöiden piipahtamisen rantahietikolla.

Kerropa mielipiteesi ajatuksesta kommentti-kentässä! Jos sinulla aiempaan Yyterin laituriin liittyviä muistoja, kerro toki niistäkin.

Kaipaamme myös muita käytännönläheisiä ideoita Yyterin kehittämisestä - ja myös näkemyksiä siitä, onko Yyteriä tarpeen kehittää lainkaan.


Kommentit (172)

  • Nimetön

    Voi tätä parkua Yyterin laiturista. Mitään ei saisi kehittää, miksi muutosvastarinta aina ensimmäisenä?
    Meri = vapaa-aika, veneily, onginta, uinti jne… kuuluvat ehdottomasti yhteen, joten Kunnon laituri kuuluu Yyteriin.

  • Nimetön

    Katsos kun se auringonotto sesonki etelän maissa kestää vähintään puolivuotta, yyterissä korkeintaan 2 viikkoa, huonoimmassa tapauksessa 2 päivää, voithan toki alkaa yrittäjäksi, ja yrittää kaupata aurinkovarjoja ja voiteita tyhjällä, kylmällä ja tuulisella 4 kilometria pitkällä hiekkarannalla

    Kestää se paljon kauemmin, neljä kuukautta vähintään, ei aina tarvitse paistaa auringon täydellä voimallaan, se olisikin monelle jo liikaa, pilvipoutakin on juhlaa, kun muistelee mitä talvi tuo tullessaan. Etelässä paikalliset ovat viisaasti varjossa kesäauringolta, naiset yrittävät välttää rusketusta etteivät näyttäisi maalaisilta, jotka joutuvat työskentelemään auringossa kovalla helteellä, ja miehet lähtevät auringonlaskun jälkeen opastamaan pohjoisen naisturisteja, eivätkä nimestään huolimatta ole mitään rantaleijonia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös