Porilaine

Pitäisikö Yyteriin rakentaa taas iso laituri? Kerro mielipiteesi!

Joonas Salli
Pitäisikö Yyteriin rakentaa taas iso laituri? Kerro mielipiteesi!

Yyterissä on aiemminkin ollut laituri.

PorilainePori

Venematkailu on Suomessakin vilkasta, ja kesäisin se vilkastaa rutkasti esimerkiksi Uudenkaupungin, Luvian ja Rauman rantamaisemia. Porilaine kerääkin nyt lukijoiden mielipiteitä siitä, pitäisikö Yyteriin rakentaa pitkä laituri, jonka kylkeen voisi pysäköidä veneitäkin. Se kun olisi luultavasti omiaan parantamaan Yyterin vetovoimaa matkailukohteena.

Ajatus ei ole uusi, sillä Yyterissä on ainakin 1980-luvulla ollut muutamia kymmeniä metriä pitkä laituri, joka mahdollisti veneilijöiden piipahtamisen rantahietikolla.

Kerropa mielipiteesi ajatuksesta kommentti-kentässä! Jos sinulla aiempaan Yyterin laituriin liittyviä muistoja, kerro toki niistäkin.

Kaipaamme myös muita käytännönläheisiä ideoita Yyterin kehittämisestä - ja myös näkemyksiä siitä, onko Yyteriä tarpeen kehittää lainkaan.


Kommentit (173)

  • mr. J

    Ehdottomasti laituri Yyteriin, vastaavia ja isompia rakennetaan ns. isolle merille, missä pelkät vuorovesivaihtelut voivat olla 3-5m pohjarakennelma aivan samoin hiekka, ja aallot jopa 6- metrisiä. Meillä aallot 2-3 metrisiä. Huvittavinta ehkä jos niitä on, jotkut älypäät kirjoittavat veneiden ns. pilssipäästöistä, tämä ryhmä ei kirjoittanut halaistua sanaa Harjavallan päästöistä jossa useita tonneja, öljyä ja muita kemikaaleja ”lipsahti” jokeen. Täällä meuhkataan muutamasta styrox palasta, rannalla. Ja vielä ei tätä laituria ole tarkoitus rakentaa styroxista, vai kui?

  • Nimetön

    Voi tätä parkua Yyterin laiturista. Mitään ei saisi kehittää, miksi muutosvastarinta aina ensimmäisenä?
    Meri = vapaa-aika, veneily, onginta, uinti jne… kuuluvat ehdottomasti yhteen, joten Kunnon laituri kuuluu Yyteriin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio