Marja-Kristiina VainelaPori

Pub Winston järjestää sisäpihallaan tänään perjantaina ja huomenna lauantaina pienpanimofestivaalit.

Järjestyksessään viidensillä festivaaleilla tuotteitaan esittelemässä on noin 15 pienpanimoa tai maahantuojaa. Erilaisia juomia on maisteltavana yhteensä yli 150.

– Osa tuotteiden esittelijöistä on edellisvuosista tuttuja, jotkut taas mukana ensimmäistä kertaa, kertoo ravintolapäällikkö Markus Järvelä.

– Muutamat esittelijät tulevat tapahtumaan lanseeraamaan uutuustuotteitaan. Itse odotan kovasti esimerkiksi erään uutuusginin esittelyä.

Järvelä kertoo olleensa itse mukana kaikilla viisillä festivaaleilla.

– Vuosien varrella tapahtuman perusrunko on pysynyt samanlaisena. Yleisöltä saamamme palautteen perusteella yritämme tällä kertaa järjestellä aluetta uudella tavalla niin, että siellä olisi helpompi kulkea.

Winstonin sisäpihalle mahtuu kerrallaan noin 400 asiakasta. Kahden päivän aikana odotetaan saapuvan yhteensä noin 3000 asiakasta.

Pienpanimofestivaaleilla on tarjolla puhetta oluen ympäriltä ja panimoiden esittelyjä. Perjantaina elävää musiikkia tarjoilevat Ana Kaunisto ja Vesa Haltsonen sekä lauantaina Tatti Vuorinen. Juontaja-isäntänä toimii Julle Kallio.

Juhlilla palkitaan parhaat oluet kahdessa eri kategoriassa. Ensimmäisen kategorian voittajan valitsee yleisö, ja toisen päättää asiantuntijaraati.

Uutuutena festivaaleilla on mukana ruokarekka.

Tapahtuma on avoinna tänään perjantaina 11.8 kello 16–24 ja lauantaina 12.8. kello 12–24.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio