Marja-Kristiina VainelaPori

Kolme vuotta Puuvillan kauppakeskuksessa toiminut Pannukakkutalo on muuttamassa toisaalle ja etsii sitä varten uusia tiloja.

Yrittäjä Jaro Lundgren kertoo, että vuodet Puuvillassa ovat olleet hyviä, mutta kauppakeskuksessa olevat 170-neliömetrin kokoiset tilat ovat käyneet Pannukakkutalolle liian suuriksi.

–Ideaalikoko meille olisi 60–100 neliötä, Lundgren laskeskelee.

Pannukakkutalo on nyt etsimässä uutta paikkaa Porista. Yrittäjän mukaan tärkeintä uusissa tiloissa olisi hyvä ilmanvaihto, viemäröinti ja oikea tunnelma.

–Olen yhä enemmän ajatellut sitä, että olisi hienoa olla oma ovi! Kauppakeskus on läpikulkupaikka, ja siinä on tietenkin omat hyvät puolensa. Pannukakkutalolle sopisivat kuitenkin paremmin tietyntyyppiset, lämminhenkisemmät tilat.

Pannukakkutalo siis jatkaa Pannukakkutalona myös muuton jälkeen, sillä Jaro Lundgrenin franchising-sopimus on voimassa edelleen oululaislähtöisen ketjun kanssa. Neuvotteluja uusista liiketiloista on käyty, mutta vielä ei mistään ole mustaa valkoisella.

–Toiveeni olisi, että pääsisimme aloittamaan ensi vuonna uudessa paikassa. Näkee nyt, miten asiat tässä etenevät, Lundgren toppuuttelee.

Hän kiittelee, että Pannukakkutalolla on vakiintunut asiakaskunta ja hyvät työntekijät,

–Arkisin pärjäämme kahden hengen voimin, mutta kiireisinä viikonloppuina töissä voi olla viisikin työntekijää.


Kommentit (20)

  • Nimetön

    Pannukakkutalo voisi muuttaa Porin asuntomessualueelle siihen punaiseen peruskorjattavaan vanhaan tiilitaloon. Siitä vuokraamaan tilat. Siinä talossa on jo ajan patinaa.

  • Hienoa

    Ehdottomasti kuulostaa hyvältä, oma ovi luo tunnelmaa rauhallisuutta. Pidetään peukkuja että hyvä liiketila löytyy.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio