Marja-Kristiina VainelaPori

Jaro Lundgrenin pitkä etsintä on päättynyt: Tähän asti Puuvillan kauppakeskuksessa sijainnut Pannukakkutalo pääsee muuttamaan Valtakadun varrelle maalis-huhtikuun vaihteessa.

Pannukakkutalo muuttaa liiketiloihin, joissa hiljattain lopetti toimintansa Maka Sushi -niminen ravintola. Tarkka osoite on Valtakatu 12.

Lundgren on huojentunut. Koska uusi liiketila on toiminut aiemminkin ravintolana, sinne ei tarvitse tehdä kovin suurta ja kallista remonttia.

–Yhden väliseinän joudumme purkamaan ja muutenkin tiloja muokataan yrityksemme ilmeeseen paremmin sopivaksi. Olen innoissani uuden liiketilan suurista ikkunoista, ne ovat upeat! Lundgren hehkuttaa.

Uudet tilat ovat pienemmät kuin entiset Puuvillassa, sillä Valtakadun varrella mahtuu sisälle vain noin 20 asiakaspaikkaa. Lundgrenia se ei pahemmin harmita, sillä hän on etsinytkin nykyistä pienempiä tiloja. Hän haaveilee kuitenkin siitä, että kesällä ravintolan edustalle saisi pystytettyä pienen ulkoterassin.

Pannukakkutalo aikoo hieman uudistaa valikoimiansa uusissa tiloissa. Siellä on myynnissä pannukakkujen lisäksi myös munakkaita ja erikoiskahveja.

Yritys toimii vielä parisen viikkoa Puuvillassa.

–Viimeinen pannukakkujen paistopäivä Puuvillassa on 27. helmikuuta. Kuun viimeisen päivän käytämme pakkaamiseen, Jaro Lundgren tiedottaa.


Kommentit (25)

  • Myös sushia kaipaava!

    Harmitti kyllä kovasti, kun Maka sushi lopetti…oli niin hyvä paikka hakea mukaan. 😕

  • Sushiton

    Harmi, ettei porista saa enää Maka-laadun sushia 🙁

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio