Osallistu Porilaine-lehden juhannuskisaan ja voita messevät VIP-liput RMJ-festarille!

Jenni Gästgivar
Osallistu Porilaine-lehden juhannuskisaan ja voita messevät VIP-liput RMJ-festarille!

Raumanmeren juhannusfestarilla oli tällainen tunnelma vuonna 2007.

Porilaine

Mittumaari on jo nurkan takana, joten on aika pistää pystyyn juhannusaiheinen kilpailu! Lähetä meille tarina jostain menneiden vuosien juhannuksestasi joko kuvana tai tarinana ja voit voittaa 450 euron arvoiset VIP-liput RMJ-juhannusfestivaalille Raumalle!

Lähetä sanallinen tai kuvallinen tarinasi sähköpostilla osoitteeseen porilaine@satakunnankansa.fi perjantaihin 16.6. kello 15 mennessä. Porilaine-lehden raati käy tarinat läpi maanantaina ja valitsee voittajaksi kaikkein pirteimmän, koskettavimman, hauskimman tai muuten vain erityisen juhannusmuiston.

Julkaisemme parhaita juhannusmuistoja myös juhannusviikon Porilaine-lehdessä.

Muista liittää viestiisi mukaan yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut nopeasti, jos voitto osuu omalle kohdallesi. Huomaathan, että jos kuvassasi näkyy muita ihmisiä, on heiltä pyydettävä lupa kuvan julkaisuun kilpailun yhteydessä.


Kommentit (1)

  • Vanha guppe

    Mahtavatko hottikset tulla

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio