Porilaine

Onko tässä Porin hyljeksityin liikennemerkki? Kerro omat havaintosi paikoista, joissa sääntöjä ei noudateta!

Onko tässä Porin hyljeksityin liikennemerkki? Kerro omat havaintosi paikoista, joissa sääntöjä ei noudateta!

Harva väistää parkkihallin rampille kääntyviä autoja kauppakeskuksen reunustalla.

PorilainePori

Lukijamme otti yhteyttä toimitukseen ja ihmetteli autoilijoiden käytöstä Porin kauppakeskus Puuvillan parkkihallien sisäänajorampin yhteydessä. Paikalla on hänen mukaansa liikennemerkki, joka on suorastaan kaupungin hyljeksityin.

Liikennemerkin mukaan Isonsannanpuistokadulta tulevilla, parkkihallin rampille kääntyvillä autoilijoilla on etuajo-oikeus kauppakeskuksen takapihalta tuleviin autoilijoihin nähden. Ani harva suoraan ajava kuitenkaan väistää rampille kääntyviä.

–Todella harva noudattaa liikennemerkin antamaa ohjeistusta. Vain matalat ajonopeudet ja rampille kääntyvien varovaisuus ovat säästäneet isommilta kolareilta, lukija arvelee.

Oletko sinä havainnut kaupungissa muita hyljeksittyjä liikennemerkkejä, joita oikein kukaan ei tunnu noudattavan? Kerropa havainnoistasi kommenttikentässä.


Kommentit (26)

  • Nimetön

    Terveiset Savosta ja iloista työpäivää sinne toimitukseen.
    Täällä on ollut todella paljon erheellisesti sijoitettuja liikennemerkkejä, joista osa korjattu heti, mutta sitten on myös niitä merkkejä jotka on sijoitettu ohjeiden mukaisesti vasta vakavan onnettomuuden jälkeen. Liikennemerkkien väärin sijoittaminen on omiaan heikentemään liikennemerkkien yleistä uskottavuutta. Etuajo-oikeus- ja väistämismerkit sijoitetaan siihen tienkohtaan josta niiden vaikutusalue alkaa. Täällä on todella yleistä, että etuajo-oikeusmerkit on sijoitettu kiihdytyskaistoille sekä linja-auton pysäkeille. Ohjeiden mukaisesti etuajo-oikeusmerkit pitää sijoittaa 50-100 metriä liittymän jälkeen sekä 25-50 metriä linja-auton pysäkin jälkeen.
    Erheellisesti sijoitettu etuajo-oikeusmerkki on täysin tarpeeton ja näin kaikkein ”hyljeksityin” liikennemerkki täällä Savossa.

  • Nimetön

    Tikkulan S-marketin edessä on yksisuuntainen liikenne merkkien mukaan, tässä kuitenkin ajetaan todella paljon väärään suuntaan, poliisille oiva paikka jaella sakkoja!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio