Porilaine

Onko tässä Porin hyljeksityin liikennemerkki? Kerro omat havaintosi paikoista, joissa sääntöjä ei noudateta!

Onko tässä Porin hyljeksityin liikennemerkki? Kerro omat havaintosi paikoista, joissa sääntöjä ei noudateta!

Harva väistää parkkihallin rampille kääntyviä autoja kauppakeskuksen reunustalla.

PorilainePori

Lukijamme otti yhteyttä toimitukseen ja ihmetteli autoilijoiden käytöstä Porin kauppakeskus Puuvillan parkkihallien sisäänajorampin yhteydessä. Paikalla on hänen mukaansa liikennemerkki, joka on suorastaan kaupungin hyljeksityin.

Liikennemerkin mukaan Isonsannanpuistokadulta tulevilla, parkkihallin rampille kääntyvillä autoilijoilla on etuajo-oikeus kauppakeskuksen takapihalta tuleviin autoilijoihin nähden. Ani harva suoraan ajava kuitenkaan väistää rampille kääntyviä.

–Todella harva noudattaa liikennemerkin antamaa ohjeistusta. Vain matalat ajonopeudet ja rampille kääntyvien varovaisuus ovat säästäneet isommilta kolareilta, lukija arvelee.

Oletko sinä havainnut kaupungissa muita hyljeksittyjä liikennemerkkejä, joita oikein kukaan ei tunnu noudattavan? Kerropa havainnoistasi kommenttikentässä.


Kommentit (21)

  • Petsko

    Tuohon kuvan esimerkkiin STOP-merkki olisi toimivampi.

  • Yks vaa

    Kakkos tiellä, kasi tien eritaso liittymä: Meri-Porista Helsinkiin päin ajaessa on kasi tien rampin kohdalla käännetty ajoneuvolla ajo kielletty – merkki sitten että Helsinkiin ei sais jatkaa. Ollut jonkin aikaa jo noin. Kyseessä erikois kuljetuksiin tarkoitettu kierto rampin muun liikenteen kielto merkki kaiketi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio