Porilaine

Oliko Porin paraatipaikan uudistus onnistunut? Anna risuja ja ruusuja Etelärannan remontille!

Kimmo Lehto
Oliko Porin paraatipaikan uudistus onnistunut? Anna risuja ja ruusuja Etelärannan remontille!

Etelärannan uudistustyöt valmistuivat viime keväänä.

Kimmo LehtoPori

Porin kauan kaavailtu Jokikeskushanke nytkähti viime talvena eteenpäin, kun Etelärannan Porin sillan puoleinen pää pistettiin kauttaaltaan uuteen uskoon. Porilaiset ovat saaneet kesän yli totutella kaupungin paraatipaikan uuteen ilmeeseen, joten on palautteen antamisen aika!

Oliko Etelärannan uudistus omasta mielestäsi onnistunut? Onko kaikki nyt mallillaan jokimaisemassa, vai olisitko tehnyt uudistuksessa jotain toisin? Mitkä yksityiskohdat ansaitsevat jopa erityiskiitosta, vai ansaitseeko mikään?

Kerro mielipiteistäsi ja ajatuksistasi kommentti-kentässä. Kokoamme parhaita palautteita Porilaine-lehden sivuille syksyllä.

Veera Korhonen/SK/Arkisto
Tältä Eteläranta näytti ennen uudistustöitä.

Tältä Eteläranta näytti ennen uudistustöitä.


Kommentit (19)

  • Nimetön

    On oikein hyvin onnistunut parannus. Hienoa Pori.
    Yhdet vaan paikalla tutustuneet.
    Porilaisia siis.

  • Nimetön

    Viihtyisin, jos olisi syy mennä. Ei tapahtumia, ei mitään katseltavaa, ei istumapaikkoja. Taisi olla yksi penkki jonka selkäpuoli joelle päin. Eiköhän hankita sinne penkkejä ja asenneta katselusuunta joelle. Ps. Ei tarvi olla modernia muotoilua, kunhan kiinnitetään maahan. Jottei kakarat heitä jokeen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio