Nuoret porilaiset näyttävät taitonsa talenttivideoilla - ensimmäisen semifinaaliryhmän äänestysaika on päättynyt!

Colourbox
Nuoret porilaiset näyttävät taitonsa talenttivideoilla - ensimmäisen semifinaaliryhmän äänestysaika on päättynyt!

Katso videot läpi ja äänestä suosikkiasi.

Porilaine

Porilaine talentti 2017 -kilpailu on edennyt semifinaalivaiheeseen! Porilaine raati on valinnut videokisaan osallistuneiden joukosta jatkoonpääsijät, joista ensimmäiset pääsivät yleisöäänestykseen jo toissa viikolla.

Lukijat valitsevat semifinaalien jatkoonpääsijät. Semifinaaliryhmässä eniten ääniä saaneet videot etenevät myöhemmin kesällä järjestettävään finaaliin, jossa koko kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Voittaja saa palkinnokseen 500 euroa!

Tämän semifinaaliryhmän äänestysaika on jo päättynyt, mutta voit edelleen katsoa kilpailijoiden videoita alta. Toisen semifinaaliryhmän videot löydät täältä!

BBoy Miska:

 

**

Kerttu:

 

**

Roni:

 

**

Adam:

 

**

Saga ja Juulia:

 

**

HUOM! ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Harmi kun ei oo enää niitä kuppityttöjä, ”two cup, two girls” .
    Sniif.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio